ABI-info

När studentskrivningarna och därmed gymnasietiden börjar lida mot sitt slut är det dags att sikta blicken på nästa livsskede och det allra bästa det för med sig; studielivet.

Abimiddagen på Nylands Nation ordnas i maj och är ett perfekt tillfälle att bekanta sig med nationen och dess verksamhet i form av en traditionell nyländsk sits. Ifall du är Nylänning till ursprung eller i hjärtat, se till att inte missa denna fest!

På höstens sida ordnas Gulnäbbsintagning, en särskilt fin trerätters middag i vår Vikingasal, där nya studenter medtas som fullvärdiga nationsmedlemmar. Information om dessa och övriga evenemang dyker upp efterhand också på facebook.

För att bli medlem i nationen krävs endast att du är student

Nylands Nation förenar studenter från hela Nyland, från alla olika fakultet och även utanför högskolorna, till en enda stort gemenskap. Nationen är ett ypperligt ställe att knyta kontakter och träffa nya människor från alla håll och studieinriktningar. Saknaden av en studieplats orsakar inte heller något hinder; för att bli medlem krävs endast att du är student. Nationen erbjuder sina medlemmar förutom regelbundna fester, spelkvällar och övriga evenemang även bostäder och stipendier.

Mera information om Nationen och allt den har att erbjuda just Er hittar ni på vår hemsida, och med eventuella frågor kan tutorn eller övriga styrelsen kontaktas via epost - adresser hittas under kontakt och styrelsen.

 

Allt gott och välkommen till Nylands nation!

Styrelsen

 

På Nationen händer det alltid något kul, så som evenemangen här nedanför!

Visa hela kalendern

Kaserngatan 40
00130 Helsingfors
Finland

Visa alla kontaktuppgifter